Blogglista

 

Tänkte köra en blogglista för er som inte känner mig, och hoppas att detta kan vara något kul att slänga in på bloggen någon gång då och då :)

 

Vad behöver du mest just nu? Jag vet faktiskt inte, Rätt nöjd med tillvaron för tillfället.

Vad tror folk om dig? Jag som person är väldigt tillbakadragen och pratar nästan aldrig om mig själv eller mitt personliga liv och försöker alltid hålla en positiv och god ton mot alla, men om någon skulle tänka på mig nu så hoppas jag inte det är om något dåligt haha.

Vad får du oftast komplimanger för? Det är väldigt olika faktiskt :)

Brukar du skratta för dig själv? Alltid!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? tråkig fråga :)

Nästa mål i ditt liv? Oj, nästa mål… det är en lång lista, men kortfattat, jag vill gå ut skolan med ordentliga betyg, resa till ställen jag alltid drömt om, ta körkort, gifta mig, skaffa barn och leva lycklig In Shaa Allah!

Hur svarar du i mobilen? Oftast är det "Hallå" Haha men det är olika beroende på person, mest är det "Salam"

Antal timmar sömn inatt? 6 timmar, tyvärr!

Brukar du komma i tid? Ja, det är väldigt sällan jag är sen. 

När mår du bra? Jag mår alltid bra när jag ber och lyssnar på Quran, Jag mår även bra när jag har min familj och släkt, dom är finast för mig. 

Vanligaste färgen på dina kläder? Svart hehe, och det älskar jag!

Favoritdryck på morgonen? Te och mjölk, men måste bli mer hälsosam nu!! :(

När brukar du oftast gå och lägga dig? Nu för tiden så brukar det tyvärr bli runt tolv, halv ett, men jag har inte så svårt för att somna tidigt .

Är du blyg? Jag är så blyg, så blyg att orden spills överallt. Om en person jag pratar med är blyg så går det inte, ingen ide att prata med mig då haha.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tycker det varierar lite. Det beror helt på hur man ser på ordet, kanske tolkar man det som "det första samtalet" eller bara ögonkontakten, och jag skulle säga att jag faktiskt inte tror på det, jag blir inte kär om jag ser en kille. Däremot om jag hör personen prata och uttrycka sig personligt då kan det hända. Samma sak gäller även känslan, det skiljer på "fjärilar i magen" för stunden eller att vara kär på riktigt. 

ALLMÄNT | | Kommentera |
Upp