Ta vara på tiden.

Asalamo aleykom systrar. Det är en sak jag tänkt på länge och tänker oftast på det. Ibland undrar vad vi gör av vår tid här i denna dunyah. Jag undrar vad vi spenderar vår tid på. Jag tycker det är dags att öppna ögonen. Vi förlorar mycket tid, vi förlorar en värdefull tid till saker som vi inte borde lägga tid på. Vi tar Allah swt för givet allt för ofta. Vi utnyttjar tiden han givit oss på saker som inte betyder något för nästa liv. 
Vi som bör sluta sitta vid Facebook för ofta och istället sitta vid quranen och läsa och detta gör mer nytta än skvaller. Vi är inte synd fria och vi kommer aldrig vara det. Vi sover som syndare och vaknar som osyndare. Redan då, läs alltid ayat al kursi, morgon och kväll och in shaa Allah, Allah skyddar dig från det onda. Kom närmre islam, höj din tro, stärk den. 
En annan sak jag oftast tänker på är människor. Kom närmre de som vill dig väl, de som inte dömmer eller för dig bort från Allah. Var istället med dom som för dig närmre Allah, för sannerligen är dom dina äkta vänner. 
Det är mycket känslor i ett hjärta som egentligen inte går att förklara så perfekt men reflektera själv efter erfarenhet och upplevelser. 



ALLMÄNT, TANKAR & ÅSIKTER | | Kommentera |
Upp